Akutavdelningen i Karlshamn söker sjuksköterskor

Arbetsplatsbeskrivning

[object Object]

Arbetsbeskrivning

Akutavdelningen i Karlshamn tar emot patienter via ambulans, bedömningsbil eller med remiss från mottagning eller vårdcentral. Vi har ett få antal vårdplatser för patienter med övervakningsbehov och ett mobilt team. Sjuksköterskan i mobila teamet utför kortare behandlingar eller provtagningar i hemmet vilket innebär att du ges möjlighet att även jobba utanför sjukhuset. Som sjuksköterska på Akutavdelningen får du mycket varierande och stimulerande arbetsuppgifter där du ges möjlighet att växa in i din yrkesroll. Dina arbetsuppgifter kommer på sikt vara mycket skiftande med mottagningsarbete, avdelningsarbete/observationsdel, och mobila teamet. Stora utvecklingsmöjligheter finns. Du ges möjlighet att utvecklas i din egen takt eftersom vi även när det gäller vår personal har ett personcentrerat tänk där vi utgår från individen. Du kommer få en introduktion i varje del på avdelningen av erfaren personal och utifrån vårt introduktionsprogram.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska och som har ett stort intresse för akutsjukvård gällande medicin, thorax och infektion. Har du några års erfarenhet som sjuksköterska är det en merit. Du ska kunna hantera stress och trivas med tempoväxlingar och tycker att detta gör arbetet stimulerande och omväxlande. Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga och att du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Vi värdesätter att du är positiv och att du har ett ödmjukt förhållningssätt. Ett gott bemötande till patienter, anhöriga och kolleger ser du som en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Akutkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.
Schema
Rotationstjänstgöring
Antal platser
1
Publicerad
2021-08-10
Ansök senast
2021-09-15
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Lotta Alvemalm
  Avdelningschef Akutavdelningen Karlshamn
  Telefon: 0454-73 20 93
  E-post: Lotta Alvemalm
 • Annica Olsson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0454-731000 (via växel)
  E-post: Annica Olsson
 • Maria Sjöö
  stf avdelningschef
  Telefon: 0454-73 20 91
  E-post: Maria Sjöö

Ansökan

Referensnummer: A1047322
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?