ST-läkare till Ögonkliniken

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Ögonkliniken är en del av Blekingesjukhuset och verksamhet finns både i Karlskrona och i Karlshamn. Vi har god bemanning och tillsammans arbetar vi för att tillgodose Blekinges invånares behov av ögonsjukvård med kvalitet och tillgänglighet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker ST-läkare som är intresserade av utbildning till ögonspecialist. Utbildningarna sker inom ramen/målbeskrivningen för ST-programmet med individuell kvalificerad handledare och utformning av anpassat ST-kontrakt. Som ST-läkare deltar du under handledning i alla inom specialitetens förekommande arbetsuppgifter inklusive jourtjänstgöring.

Kvalifikationer

Du som söker har svensk läkarlegitimation och har lätt för att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Som person är du strukturerad och engagerad.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
ST-läkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Ögonkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser
1
Publicerad
2019-03-17
Ansök senast
2019-04-15
Läs mer
http://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Per Johansson
  Verksamhetschef
  Telefon: 0455-73 51 46
 • Ulrica Sjöberg
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 51 78
 • Martin Andersson
  Repr BLF
  Telefon: 0455-755152

Ansökan

Referensnummer: A857552
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.