Semestervikariat som undersköterska, sjukhuset i Karlskrona och Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Region Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Arbetsbeskrivning

Till sommaren 2019 söker Blekingesjukhuset undersköterskor till semestervikariat på ett flertal kliniker och avdelningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad - undersköterska på gymnasienivå - undersköterska med KY/YH utbildning - sjuksköterskestudent, lägst termin tre - läkarstudent, lägst termin fyra Vi ser gärna att du har och/eller har erfarenhet inom undersköterskeyrket. Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna och din samarbetsförmåga.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer och anställning sker löpande.
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Antal platser
50
Publicerad
2019-01-17
Ansök senast
2019-06-23
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Christel Friskopp
    Administrativ assistent
    Telefon: 0455-73 10 93
    E-post: Christel Friskopp
  • Kommunal
    Telefon: 0455-73 66 67

Ansökan

Referensnummer: A843059
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.