Undersköterska till Wämö vårdcental

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Wämö vårdcentral är en av de offentliga vårdcentralerna som ingår i Hälsoval Blekinge. Vi har cirka 7 500 listade patienter och vi är cirka 30 medarbetare såsom allmänläkare, distriktsköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, receptionist samt medicinsk sekreterare.

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som undersköterska hos oss innebär dagar med varierande arbetsuppgifter såsom provtagning, omläggningar av sår, EKG, audiogram, assistera läkare vid mindre operationer, rektoskopier och undersökningar av olika slag.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga, initiativförmåga och är uppskattar ett omväxlande tempo. Du är utbildad undersköterska med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av laboratoriearbete (provtagning och analysera), rektoskopi, avancerad sårbehandling är meriterande. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som kompletterar vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Wämö vårdcentral
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Varaktighet
6 månader eller längre
Tidsbegränsad till
2021-12-31
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal platser
1
Publicerad
2021-06-28
Ansök senast
2021-07-25
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Wamo-vardcentral-Karlskrona/

Upplysningar

 • Christin Svensson
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-735441
 • Britta Bjarkå
  Stf avdelningschef
  Telefon: 0455-735445
  E-post: Britta Bjarkå
 • Du når fackliga representanter via växeln
  Telefon: 0455-73 10 00

Ansökan

Referensnummer: A1039469
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?