Sjuksköterska till medicinmottagningen Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi söker nu en ny kollega till Neurologimottaningen i Karlskrona med möjlighet till rotation även till annan del av mottagningen. Som sjuksköterska hos oss är du en viktig del av vårt team bestående av sjuksköterskor, läkare, undersköterskor och sekreterare. Vi har även ett nära samarbete med paramedicinska resurser.

Arbetsbeskrivning

Hos oss träffar du personer med sjukdomar inom den neurologiska subspecialiteten så som Parkinson, MS, Epilepsi, tumörsjukdom etc. Du får en varierad arbetsdag både bestående av administrativa sysslor och patientnära arbete vid egna patientbesök med farmakologiska behandlingar. Upplärningen sker tillsammans med vana kollegor och du får succesivt ta ett ökat eget ansvar för det dagliga arbetet. För att hålla dig uppdaterad och i framkant kvalitetsmässigt erbjuds du utbildningstillfällen och nätverksträffar för sjuksköterskor inom professionen regionalt och nationellt.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet. Det är positivt om du har erfarenhet av arbete med patienter med neurologiska sjukdomar och telefonrådgivning. Vi söker dig som är positiv och som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du bör även ha lätt för att organisera ditt arbete, vara noggrann och ansvarstagande. Du bör uppskatta att arbeta i team och känna att du får energi utav en varierande arbetsdag i högt tempo. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning. Månadslön.
Antal platser
1
Publicerad
2019-10-24
Ansök senast
2019-11-24
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Lina Öhlin
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 20 22
  E-post: Lina Öhlin
 • Martina Johansson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-73 10 00
 • Johanna Björnstam
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-73 10 00

Ansökan

Referensnummer: A911066
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.