ST-läkare till Kliniskt fysiologiska kliniken Region Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Är du intresserad av diagnostik inom Klinisk Fysiologi? Vill du jobba med modern utrustning i nära samarbete med övriga kliniker? Då är vi arbetsplatsen för dig! Klinisk Fysiologi i Karlskrona är en bred och högspecialiserad verksamhet som utför funktionsdiagnostik på både barn och vuxna inom ett flertal områden. Dessa inkluderar nuklearmedicin med SPECT-CT avseende hjärta, njurar, magsäckstömning och gallsyremalabsorption. Vi har även en komplett verksamhet inom kardiovaskulär ultraljudsdiagnostik. I samarbete med röntgenkliniken utför vi hjärt-MR. Vi erbjuder även övriga metoder inom fysiologi. Tillsammans med Skånes Universitetssjukhus har vi full verksamhet inom neurofysiologiska metoder. Kliniken utför ca 20 000 undersökningar per år. Totalt är det 24 medarbetare på kliniken, varav fem läkare och vi har nu möjlighet att erbjuda ytterligare en ST-tjänst.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor. Vi arbetar med modern utrustning. Vi har ett nära samarbete med kollegor både inom och utom kliniken, b l a Thoraxkliniken som har en komplett verksamhet med thoraxkirurgi, TAVI och ablationslabb. I tjänsten ingår också att delta på thoraxkonferenser och demonstrera fall för ställningstagande till hjärtkirurgi. Vi erbjuder goda arbetsförhållanden med en väl utarbetad ST-planering. Du får regelbunden handledning, utbildningar och avsatt tid för studier samt goda möjligheter att åka på kurser och konferenser. Det finns plan för både ledarskaps-ST och forsknings-ST.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av fysiologiska metoder och undersökningar och som söker ett spännande och utmanande arbete. Du ska vara legitimerad läkare och ha goda kunskaper i det svenska språket. Som person är du målmedveten, lyhörd och ödmjuk i ditt arbete och drivs av en vilja att både själv utvecklas i din roll och utveckla de metoder du arbetar med. Du har lätt att samarbeta i en arbetsgrupp och fäster stor vikt vid kvalitet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
ST-läkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Medicinsk service Klinisk fysiologi
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning
Antal platser
1
Publicerad
2021-11-15
Ansök senast
2021-11-30
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A1069292
Ansök

Övrig information

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?