ST-läkare till Kliniskt fysiologiska kliniken Region Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Är du intresserad av diagnostik inom Klinisk Fysiologi? Vill du jobba med modern utrustning i nära samarbete med övriga kliniker? Då är vi arbetsplatsen för dig! Klinisk Fysiologi i Karlskrona är en bred och högspecialiserad verksamhet som utför funktionsdiagnostik på både barn och vuxna inom ett flertal områden. Dessa inkluderar nuklearmedicin med nyinköpt SPECT-CT avseende hjärta, njurar och magsäckstömning. Vi har även en komplett verksamhet inom kardiovaskulär ultraljudsdiagnostik med nyinköpt utrustning. I samarbete med röntgenkliniken utför vi hjärt-MR. Vi erbjuder även övriga metoder inom fysiologi. Tillsammans med Skånes Universitetssjukhus har vi full verksamhet inom neurofysiologiska metoder. Upphandling av ergospirometriutrustning pågår med förväntad start till hösten. Kliniken utför ca 20 000 undersökningar per år. Totalt är det 25 medarbetare på kliniken, varav fem läkare och vi har nu möjlighet att erbjuda ytterligare en ST-tjänst.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor. Vi arbetar med modern utrustning i nyligen renoverade lokaler. Vi har ett nära samarbete med kollegor både inom och utom kliniken, b l a Thoraxkliniken som har en komplett verksamhet med thoraxkirurgi, TAVI och ablationslabb. I tjänsten ingår också att delta på thoraxkonferenser och demonstrera fall för ställningstagande till hjärtkirurgi. Vi erbjuder goda arbetsförhållanden med en väl utarbetad ST-planering. Du får regelbunden handledning, utbildningar och avsatt tid för studier samt goda möjligheter att åka på kurser och konferenser. Det finns plan för både ledarskaps-ST och forsknings-ST.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av fysiologiska metoder och undersökningar och söker ett spännande och utmanande arbete. Du ska vara legitimerad läkare och har goda kunskaper i det svenska språket. Som person är du målmedveten, lyhörd och ödmjuk i ditt arbete och drivs av en vilja att både själv utvecklas i din roll och utveckla de metoder du arbetar med. Du har lätt att samarbeta i en arbetsgrupp, och fäster stor vikt vid kvalitet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
ST-läkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde efter överenskommelse.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning
Antal platser
1
Publicerad
2019-06-11
Ansök senast
2019-08-31
Läs mer
http://ltblekinge.se/jobb-och-utbildning

Upplysningar

 • Susanne Lundgren
  Verksamhetschef
  Telefon: 0455-73 60 86
  E-post: Susanne Lundgren
 • Victor Elmberg
  ST-läkare
  Telefon: 0455-73 60 99
  E-post: Victor Elmberg

Ansökan

Referensnummer: A880820
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.