Undersköterska till Sölvesborgs vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Sölvesborgs vårdcentral är en av de offentliga vårdcentralerna som ingår i Hälsoval Blekinge. På vårdcentralen är vi 40 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Hos oss finns 11 000 listade patienter i olika åldrar. Vi ligger i nära anslutning till buss och tåg vilket ger förutsättningar till bra pendlingsmöjligheter. Vårdcentralen är miljöcertifierad. Det arbetar sex undersköterskor hos oss i nära samarbete. En av våra uppskattade medarbetare ska nu byta arbetsplats och vi söker därför efter en ersättare.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som undersköterska hos oss är varierande och innebär bl.a. arbetsuppgifter såsom provtagning (provtagning och analys), omläggning av sår, EKG, audiogram, assistera läkare vid mindre operationer, rektoskopier och undersökningar av olika slag. I arbetsuppgifterna ingår även att bemanna vår telefon för receptförnyelse, beställa förrådsmaterial och vissa andra administrativa arbetsuppgifter. Samarbete med övriga yrkeskategorier är en naturlig del av arbetet.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad undersköterska. Tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård är meriterande. Erfarenhet av laboratoriearbete (provtagning och analys), rektoskopi samt avancerad sårbehandling är meriterande. Vi välkomnar dig som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Urval till intervju bland de sökande sker fortlöpande, så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Fakta om tjänsten

Kommun
Sölvesborg
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Sölvesborgs vårdcentral
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2019-03-07
Ansök senast
2019-03-24
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/Hitta-vard/Blekinge/Kontakt/Solvesborgs-vardcentrum-Solvesborg/

Upplysningar

  • Kristina Särne
    Avdelningschef
    Telefon: 0456-73 11 50
    E-post: Kristina Särne

Ansökan

Referensnummer: A856864
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.