Medicinsk sekreterare till Bräkne-Hoby läkarmottagning

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-årsperiod kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Bräkne-Hoby läkarmottagning är en filial till Kallinge Vårdcentral och är en av de landstingsägda vårdcentralerna som ingår i Hälsovalet Blekinge. På Bräkne-Hoby läkarmottagning är det 9 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Hos oss finns cirka 3000 listade patienter i olika åldrar. Läkarmottagningen ligger i nära anslutning till buss och tåg för bra pendlingsmöjligheter. Vi är en miljöcertifierad vårdcentral.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en ny medarbetare till vårt team då den medicinska sekreteraren som arbetar här ska gå i pension. Du får arbeta i ett trevligt gäng med självständiga arbetsuppgifter. Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter såsom reception, vårddokumentation, utskrifter av journaler, intyg, remisser och brev efter diktat. I arbetsuppgifterna ingår också posthantering och telefonkontakter med patienter och andra vårdgivare. Det finns även möjlighet till ytterligare administrativa ansvarsområden efter överenskommelse. Viss tjänstgöring på Kallinge Vårdcentral kan förekomma.

Kvalifikationer

Du har utbildning till medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare. Tempot är ofta högt så du bör vara flexibel och stresstålig, det vill säga att arbeta med flera saker parallellt och växla mellan olika arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi och datavana, det är meriterande att du har goda kunskaper i engelska. Erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare och erfarenhet av vårdsystemet NCS Cross är meriterande. Noggrannhet och att vara serviceinriktad är egenskaper som vi sätter värde på. Du har lätt för att samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt och inte är rädd för att ta egna initiativ. Du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Ronneby
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2019-10-31
Ansök senast
2019-12-01
Läs mer
https://www.1177.se/hitta-vard/kontaktkort/Brakne-Hoby-vardcentral-Brakne-Hoby/

Upplysningar

  • Carita Johansson
    Avdelningschef
    Telefon: 0457-731743
  • Ann-Sofie Holm
    Vision
    Telefon: 0457-731772

Ansökan

Referensnummer: A912685
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.