Semestervikariat arbetsterapeut till rehabkliniken Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Arbetsterapin på Blekingesjukhuset är organiserad inom rehabiliteringskliniken, med en avdelning i Karlshamn och en i Karlskrona. Vi värdesätter nytänkande, initiativ och vår strävan är att varje medarbetare ska vara aktiv i sitt eget lärande och vilja bidra till verksamhetens utveckling. Som medarbetare får du kompetenta kollegor som kan ge dig handledning, råd och stöd. Det finns en gedigen samlad erfarenhet inom vår enhet som består av elva arbetsterapeuter, två rehabundersköterskor och en teknisk instruktör. Hos oss får du omväxlande arbetsdagar med tillfällen till skratt och glädje tillsammans med härliga kollegor!

Arbetsbeskrivning

Till sommaren 2019 söker arbetsterapiavdelningen på sjukhuset i Karlshamn vikarierande arbetsterapeut. Du kommer att träffa patienter på rehabavdelning 20 som bedriver strokeenhet, stroke-hjärnskaderehabilitering samt ortopediskt inriktad rehabilitering. Dina arbetsuppgifter omfattar bedömning, träning och dokumentation. Om du inte är legitimerad eller klar med din utbildning får du handledning och vissa arbetsuppgifter kommer att göras av legitimerade kollegor.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Är du nyutexaminerad arbetsterapeut i väntan på leg eller arbetsterapeutstudent i termin 4-5 är du också intressant för tjänsten. Som arbetsterapeutstuderande utan legitimation anställs du som arbetsterapibiträde/rehabassistent. Stor vikt kommer att läggas vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Arbetsterapeut
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Rehabiliteringskliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Semestervikariat med möjlighet till förlängning/tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Varaktighet
3-6 månader
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2019-04-11
Ansök senast
2019-04-30
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Mona Rantamäki Olsson
  Avdelningschef arbetsterapin Blekingesjukhuset
  Telefon: 0455-73 49 82
  E-post: Mona Rantamäki Olsson
 • Inga-Marie Helmert
  Sveriges Arbetsterapeuter
  Telefon: 0454-73 24 99
  E-post: Inga-Marie Helmert

Ansökan

Referensnummer: A868623
Ansök

Övrig information

Vi tillämpar löpande rekrytering, så vänta inte med att ansöka. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.