Distriktssköterska/sjuksköterska BVC till Ronneby vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Ronneby vårdcentral är en av de offentliga vårdcentralerna som ingår i Hälsoval Blekinge. På vårdcentralen är vi 30 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans för att möta våra 11 000 listade patienter. Här möter du allt från små barn till våra äldre medborgare. Vårdcentralen ligger i nära anslutning till buss för bra pendlingsmöjligheter. Ronneby vårdcentral är miljöcertifierad.

Arbetsbeskrivning

För denna tjänst som distriktssköterska/sjuksköterska BVC till Ronneby vårdcentral kommer du att arbeta halvtid med barnavårdcentral, vanligen förekommande arbetsuppgifter för BVC, och halvtid med vårdcentralsarbete. På vårdcentralen arbetar du bl.a. med telefonrådgivning, medicinska bedömningar, triagering av akuta besök samt har egen mottagning för planerade besök.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska. Tidigare erfarenhet från arbete inom barnahälsovård och primärvård är meriterande. Du har ett genuint intresse av att hjälpa människor och arbetar alltid med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbets-och initiativförmåga och kan arbeta i ett högt tempo. Du bör vara ansvarstagande och van vid att fatta egna beslut. Hos oss är du en viktig del i helheten där vi tillsammans utvecklar ett väl fungerande team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Fakta om tjänsten

Kommun
Ronneby
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Distriktssköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Övrigt äldre: Primärvården
Omfattning
Heltid
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2019-03-22
Ansök senast
2019-04-21
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/Hitta-vard/Blekinge/Kontakt/Ronneby-vardcentral-Ronneby/

Upplysningar

 • Helena Wettergren
  Avdelningschef
  Telefon: 0457-73 14 35
 • Carina Lind
  Vårdförbundet
  E-post: Carina Lind
 • Emma Alderlöf Pedersen
  Vårdförbundet
  E-post: Emma Alderlöf Pedersen

Ansökan

Referensnummer: A855357
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.