Vikarierande undersköterska till Lyckeby vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Lyckeby vårdcentral är en av de offentliga vårdcentralerna som ingår i hälsoval Blekinge. Vi har 11 000 listade patienter i olika åldrar. Vi är 45 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Vårdcentralen ligger i nära anslutning till buss för bra pendlingsmöjligheter. Vi är en miljöcertifierad vårdcentral.

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som undersköterska på Lyckeby vårdcentral är varierande och du kommer att arbeta med provtagning, omläggningar av sår, EKG, audiogram, receptionsarbete, assistera läkare vid mindre operationer, rektoskopier och undersökningar av olika slag. I arbetsuppgifterna ingår även att beställa förrådsmaterial, kontorsmaterial och inleverans av varor i systemet.

Kvalifikationer

För att trivas i tjänsten har du ett genuint intresse för att hjälpa människor och arbetar alltid med patienten i fokus. Du ska kunna bidra till ett positivt arbetsklimat, vara förändringsbenägen, lyhörd och ha ett gott bemötande mot arbetskamrater och andra professioner. Du är utbildad undersköterska med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i primärvården. Erfarenhet av laboratoriearbete, rektoskopi, avancerad sårbehandling är meriterande. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som kompletterar vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Övrigt äldre: Primärvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
1/5 eller enligt överenskommelse.
Varaktighet
3-6 månader
Tidsbegränsad till
2020-09-30
Antal platser
1
Publicerad
2020-03-10
Ansök senast
2020-03-29
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Lyckeby-vardcentral-lyckeby/

Upplysningar

  • Kerstin Lanér
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 55 22
  • Sofia Lindström
    Kommunal
    Telefon: 0455-73 55 05

Ansökan

Referensnummer: A939755
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.