Käkkirurg till Folktandvården Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården i Blekinge tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en specialist i käkkirurgi som kommer att vara med och utveckla vår käkkirurgiska verksamhet i Blekinge. På kliniken bedriver vi kirurgisk verksamhet inkluderande dentoalveolär kirurgi, traumakirurgi, implantatverksamhet samt oralmedicinsk diagnostik och behandling. Som specialisttandläkare inom käkkirurgi har du ett nära samarbete med övriga specialisttandläkare. Vi har till exempel regelbundna möten för att utbyta erfarenheter och diskutera terapiplaneringar. I uppdraget som specialisttandläkare är du naturligtvis också en viktig resurs för dina kollegor inom allmäntandvården. Arbetet är till största delen förlagt till Blekingesjukhuset i Karlskrona men det kan också i mindre omfattning bli aktuellt med tjänstgöring vid Blekingesjukhuset i Karlshamn.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistbehörighet i käkkirurgi. Vi lägger naturligtvis stor vikt vid dina personliga egenskaper: vi tycker det är viktigt att du är engagerad och har en god samarbetsförmåga och en positiv grundinställning. Som nyanställd erbjuder vi dig att delta i ett introduktionsprogram som sträcker sig under ditt första år hos oss. Genom programmet får du en god inblick i verksamheten och möjlighet att träffa andra nyanställda runt om i organisationen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är önskvärt

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Specialisttandläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.
Lön
Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal platser
1
Publicerad
2019-06-12
Ansök senast
2020-03-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A885927
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.