Dietist till Blekingesjukhuset Karlskrona, tillsvidaretjänst

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Blekingesjukhuset bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Dietisterna på Blekingesjukhuset är organiserade inom rehabiliteringskliniken, med en dietistmottagning i Karlskrona och en i Karlshamn. En dietist finns också på levnadsvanemottagningen i Karlshamn.

Arbetsbeskrivning

Välkommen till dietistmottagningen i Karlskrona! Du kommer till en trevlig dietistgrupp där du arbetar tillsammans med flera erfarna kollegor. Alla kollegor sitter tillsammans på en mottagning och stöttas av medicinsk sekreterare. Du kommer att ansvara för nutritionsbedömning och behandling av patienter på sjukhuset, inom sluten- och öppenvård. Du arbetar med patienten individuellt eller i grupp. De två tjänsternas innehåll utformas tillsammans med arbetsgruppen där dina erfarenheter och intresseområden vägs in. Din tjänst kommer att innefatta några av följande arbetsområden: - Lungmedicin - Hematologi - Stroke/neuro - Typ 1 diabetes hos barn och vuxna - Kvinnokliniken

Kvalifikationer

Legitimerad dietist, gärna med erfarenhet av yrket. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Engagemang, vilja till utveckling och självständighet är värdefulla egenskaper i vår verksamhet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Dietist
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Rehabiliteringskliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Urval och tillsättning sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
2
Publicerad
2018-12-21
Ansök senast
2019-01-31
Läs mer
http://ltblekinge.se/jobb-och-utbildning/Lediga-jobb/

Upplysningar

 • Ann-Sofie Holgersson
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 24 94
  E-post: Ann-Sofie Holgersson
 • Maria Persson
  Stf avd.chef/Leg. dietist
  Telefon: 0455- 73 48 17
  E-post: Maria Persson
 • Anna-Karin Nilsson
  SACO/Leg. dietist
  Telefon: 0455-73 55 88
  E-post: Anna-Karin Nilsson

Ansökan

Referensnummer: A839433
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.