Vi söker undersköterska till hudmottagningen, Infektions- och hudkliniken

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. På hudmottagningen bedriver vi modern hudsjukvård med mottagning i Karlskrona och Karlshamn. Ambitionsnivån är hög avseende inflammatoriska hudsjukdomar och hudcancerbehandling. Vi bedriver en välutvecklad testverksamhet och har i samarbete med SUS en yrkesdermatologisk filialmottagning i Karlshamn. Placeringen är i Karlskrona men tjänstgöring i Karlshamn kan framöver förekomma. Hudmottagningen är organisatoriskt en del av Infektions- och hudkliniken.

Arbetsbeskrivning

Vi behöver nu rekrytera en undersköterska till vår hudmottagning. Tjänsten innehåller mottagningsverksamhet med bl.a. egna patientbesök, assistera vid läkarbesök och testsättning. Andra arbetsuppgifter som ingår är även ljusbehandling och operationer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du erfarenhet från mottagningsverksamhet så ser vi det som en fördel, men inget krav. Som person är du självgående, noggrann, trygg, stresstålig och har en god samarbetsförmåga. Flexibel och serviceinriktad är också viktiga egenskaper för tjänsten. Din personliga lämplighet och sociala kompetens värderas högt.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Infektions- och hudkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2019-03-01
Ansök senast
2019-03-31
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Charlotte Augustzén
    Avdelningschef
    Telefon: 0455- 73 44 41
  • Ann-Charlotte Hellstadius
    Kommunal
    Telefon: 0455-73 44 60

Ansökan

Referensnummer: A853578
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.