Utredande psykolog till BUP och Habiliteringens utredningsenhet

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Sedan mars 2020 arbetar BUP och Habiliteringens medarbetare gemensamt med Neuropsykiatriskt utredningsarbete. Syftet med en gemensam utredningsenhet är att det ska finnas en väg in för alla barn och ungdomar i Blekinge med misstänkt NP-problematik. Det ger oss också möjlighet att skapa en tydligare sammanhållen process från diagnostik till behandling och olika behandlingsinsatser när diagnos finns. Inom enheten arbetar läkare, psykologer, specialpedagoger, sjuksköterska, logoped, sjukgymnast och medicinsk sekreterare. Utredningsarbetet präglas av hög kompetens och en strävan efter att ligga i framkant när det gäller forskning och utveckling. Du kommer att ha din grundinställning på BUP Karlskrona.

Arbetsbeskrivning

Som psykolog ansvarar du för att genomföra neuropsykiatriska utredningar av barn och ungdomar enligt nationella riktlinjer och regionens praxis. Du deltar på konsensus med minst läkare och skriver utlåtanden samt återkopplar till familj och skola. Beroende på var du bor och hur du vill planera ditt arbete har du möjlighet att till en del arbeta hemifrån och kan själv välja när du vill träffa patienter för testning och intervjuer. Du är en del av ett team och har möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling genom att delta i verksamhetens löpande utvecklingsarbete. Du erbjuds handledning tillsammans med andra psykologer och har möjlighet att ansöka om att få delta i fortbildning och konferenser. Genom feedback och idéer kan du göra stor skillnad!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Legitimerad psykolog. Har du en specialistutbildning inom neuropsykiatri och har minst tre års erfarenhet av att arbeta med neuropsykiatriska utredningar och behandling så är det meriterande. Det finns möjlighet att ansöka om hela eller delar av specialistutbildningen för psykologer. Inför anställning begär vi utdrag ur belastningsregistret. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Ospecificerad kommun (Sverige)
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Psykolog
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Barn- och ungdomspsykiatri
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig inkomma med ansökan så snart som möjligt.
Antal platser
1
Publicerad
2021-11-01
Ansök senast
2021-12-31
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Malin Åkergård
  Avdelningschef BUP Kastanjevillan Karlskrona
  Telefon: 0455-73 58 48
 • Gunilla Kvarnström
  Specialistpsykolog med funktionsansvar
  Telefon: 0455-735836
 • Donny Glimmefors
  Psykologförbundet
  Telefon: 0455-735841
  E-post: Donny Glimmefors

Ansökan

Referensnummer: A1065334
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?