Två Sjuksköterskor till vuxenpsykiatrin Karlshamn avdelning 21

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, såsom psykiatriskt omvårdnadsarbete, läkemedelshantering, samordning, arbetsledning och delaktighet i verksamhetens utvecklingsarbete. Vi samverkar med vårdgrannar och prioriterar anhörigarbete. Undervisning och handledning av sjuksköterskestudenter. Arbetsuppgifterna innehåller arbete främst i heldygnsvård men även i öppenvård. Som anställd har du kontinuerlig handledning.

Kvalifikationer

Vi söker två legitimerade sjuksköterskor. Det är meriterande om du är psykiatrisjuksköterska eller har erfarenhet av att arbeta inom psykiatrin. Vi söker er med egenskaper som god samarbetsförmåga, flexibilitet i arbetet och känsla för professionalitet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och engagemang för arbete med psykiatrisk omvårdnad. Region Blekinge krigsplacerar all personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Vuxenpsykiatri väst
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning.
Schema
Dag, kväll och helg
Antal platser
2
Publicerad
2021-10-05
Ansök senast
2021-11-28
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A1059103
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?