Eltekniker till drift- och underhållsavdelningen, Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-årsperiod kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Regionservice verksamhetsuppdrag är att äga, förvalta och utveckla regionens fastigheter och inhyrda lokaler och att stödja regionstyrelsen i fastighetsstrategiska frågor. Verksamhetsuppdraget innefattar också att förvalta och utveckla regionens informationssystem, informationsteknik och teknisk infrastruktur utifrån övergripande strategier samt att leverera och utveckla verksamhetsstöd och servicetjänster. Region Blekinge disponerar ca 290.000 kvm lokaler, där drift-och underhållsavdelningen i Karlshamn ansvarar för drift och underhåll av fastigheterna i den västra delen av länet. Vi söker nu eltekniker till drift- och underhållsavdelningen i Karlshamn där vi idag är tolv medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Som eltekniker på drift- och underhålls avdelningen arbetar du med nyinstallation, felsökning, underhåll och reparationer. Utöver de fastighetstekniska systemen arbetar du med installationer och utrustning som till exempel diskdesinfektorer, autoklaver samt storköksmaskiner och vitvaror. Inom ditt ansvarsområde är du delaktig i utvecklingen och framtagande av rutiner för driftsäkerhet, planering samt förebyggande underhåll. Du skall både kunna skriva och skruva! Till din hjälp finns ett datorbaserat fastighetssystem där beställaren lägger in sitt ärende med tillhörande uppdragsbeskrivning. Som eltekniker ingår du i beredskapsorganisationen. Ditt arbetsområde är västra Blekinge varav körkort B är ett krav. Är du rätt person erbjuder vi dig ett spännande och omväxlande arbete med hög tekniknivå.

Kvalifikationer

Du skall ha gymnasieutbildning med el-teknisk inriktning, begränsad auktorisation (B) eller andra motsvarande kvalifikationer som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Det är meriterande om du har auktorisation A eller AL och har erfarenhet av reservkraft och UPS. Som person är du ansvarstagande, målinriktad, drivande och van att arbeta både självständigt och i grupp. Du klarar av att bli ställd inför nya problemställningar och är inte rädd att ta tag i situationer som ställer din kompetens och personliga egenskaper på sin spets. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samtidigt som vi värdesätter yrkeserfarenhet och kunskaper inom arbetsområdet. Du har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift, samt en god datorvana. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Tekniskt arbete
Yrkeskategori
Eltekniker
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
2
Publicerad
2021-09-03
Ansök senast
2021-09-26
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Mats Karlsson
  Avdelningschef Drift- och underhållsavd.
  Telefon: 0454-73 29 19
 • Sven-Erik Svensson
  Kommunal
  Telefon: 0454-732965
 • Bengt Lindberg
  Vision
  Telefon: 0455-736140

Ansökan

Referensnummer: A1051554
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?