Blekingesjukhuset i Karlshamn. Foto: Håkan Linder.

Nordisk workshop i ultraljudsvägledande PVK

Den 14-15 mars 2022 anordnar Region Blekinge återigen workshop för sjuksköterskor inom anestesi-, intensiv- och akutvård samt andra enheter inom ämnet ultraljudsvägledande PVK.

Vi lämnar reservation för att ställa in kursen med anledning av utvecklingen av covid-19-pandemin.

• Teori om ultraljud, anatomi och dynamic needle tip positioning.
  • Teknisk genomgång av ultraljudsapparater.
  • Praktiska övningar på fantomer, figuranter och patienter.

Utbildare

Överläkare Bo Gottschau (DK), Överläkare Ulrik Grevstad (DK), Överläkare Witold Halva (S), Anestesisjuksköterskor: Tine Egelud Lau (DK), Jens Bornæs (DK), Josefine Lewén(S), Anna Olsson (S).

Målet med kursen är att deltagarna ska kunna starta verksamhet med inläggning av PVK på sitt hemsjukhus.

Deltagare

Kursen har 24 platser. För att deltagarna efter kursen ska kunna starta praktisk verksamhet på sin arbetsplats är önskemålet att man anmäler minst två deltagare per klinik. Om en anmäld deltagare får förhinder går det bra att byta till annan deltagare - meddela oss så snart som möjligt.

Blekingesjukhuset Karlshamn.

14-15 mars 2022
(tider meddelas senare).

Pris

SEK 6 000 + moms. Resa , middag och hotellrum ingår inte. Fika 14-15 mars och lunch 15 mars ingår i kursavgiften.

Boende

Det finns flera boendemöjligheter i Karlshamn. Vårt förslag är Best Western Hotel Karlshamn Länk till annan webbplats. som ligger på 10 minuters gångavstånd från Blekingesjukhuset Karlshamn. Du når hotellet på telefonnummer +46 (0) 454 58 87 40.

Anmälan

Senast den 31 januari 2022. Du anmäler dig via formuläret som du hittar här. Efter att du har fått mejl med bekräftelse är anmälan bindande. Kursavgiften kommer att faktureras av Region Blekinge.

Hjälpte informationen på sidan dig?