Blekingesjukhuset i Karlshamn. Foto: Håkan Linder.

Nordisk workshop i ultraljudsvägledande PVK

Den 9-10 mars 2020 anordnar Region Blekinge återigen workshop för sjuksköterskor inom anestesi-, intensiv- och akutvård på ämnet ultraljudsvägledande PVK.

• Teori om ultraljud, anatomi och dynamic needle tip positioning.
  • Teknisk genomgång av ultraljudsapparater.
  • Praktiska övningar på fantomer, figuranter och patienter.

Utbildare

Överläkare Bo Gottschau (DK), Överläkare Ulrik Grevstad (DK), Överläkare Witold Halva (S), Anestesisjuksköterskor: Tine Egelud Lau (DK), Jens Bornæs (DK), Josefine Lewén(S), Anna Olsson (S).

Målet med kursen är att deltagarna ska kunna starta verksamhet med inläggning av PVK på sitt hemsjukhus.

Deltagare

Kursen har 24 platser. För att deltagarna efter kursen ska kunna starta praktisk verksamhet på sin arbetsplats är önskemålet att man anmäler minst två deltagare per klinik. Om en anmäld deltagare får förhinder går det bra att byta till annan deltagare - meddela oss så snart som möjligt.

Blekingesjukhuset Karlshamn.

9-10 mars 2020
(tider meddelas senare)

Pris

SEK 6000 + moms. Resa , middag och hotellrum ingår inte. Fika 9-10 mars och lunch 10 mars ingår i kursavgiften.

Boende

Det finns flera boendemöjligheter i Karlshamn. Vårt förslag är Best Western Hotel Karlshamnlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som ligger på 10 minuters gångavstånd från Blekingesjukhuset Karlshamn. Du når hotellet på telefonnummer +46 (0) 454 58 87 40.

Boende enkelrum 950 kronor per natt

Boende dubbelrum 1150 kronor per natt

Uppge vid bokning: Region Blekinge kurs den 9 mars 2020

Anmälan

Senast den 12 december 2019. Du anmäler dig via formuläret som du hittar här. Efter att du har fått mail med bräftelse är amälan bindande. Kursavgiften kommer att faktureras av Region Blekinge.

Kontakta sekreterare Carina Malmqvist:
carina.malmqvist@regionblekinge.se
+46 (0) 455–73 52 79