16 januari 2019 kl. 00.00-00.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Svenska ESF-rådet bjuder in till kunskap- och resultatspridning

Tema: Integration

EU:s programperiod 2014-2020 börjar närma sig sitt slut och inom regionerna Sydsverige, Västsverige samt Småland och Öarna har runt 50 projekt hittills beviljats socialfondsmedel för att arbeta med målgruppen utrikes födda och nyanlända. Många av dessa projekt börjar komma mot sitt slut och har samlat en stor mängd erfarenheter inom området integration. Svenska ESF-rådet bjuder därför in till en heldag som syftar till att sprida goda resultat och användbara lärdomar från projekten. Dessutom kommer det att finnas möjlighet att ta sig an ny kunskap och verktyg från externa parter som också är engagerade i integrationsfrågan.

Konferensen vänder sig dels till socialfondsprojekt inom de aktuella regionerna och dels även till övriga organisationer som arbetar med dessa frågor. Tillsammans förbättrar vi möjligheterna till ökad kompetensförsörjning samt ökade övergångar till arbete!

Läs mer om konferensen på Svenska ESF-rådets hemsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster