Nu återupptar vi webbsändningarna av regionfullmäktige

Den 4 september kan du följa regionfullmäktige live via vår nya webb-tv.

Regionfullmäktiges sammanträden äger rum cirka sju gånger varje år och är öppna för allmänheten. Du kan antingen välja att följa sammanträdet via webb-tv eller på plats i Wämö center i Karlskrona.

Att direktsända regionfullmäktiges sammanträden på webben är ett sätt att öka öppenheten och insynen i Region Blekinge och ger fler möjlighet att följa sammanträdena utan att vara på plats. Via webbsändningen kan du enkelt få veta vad de folkvalda politikerna debatterar om och beslutar. Du kommer även att kunna se sändningarna i efterhand.

Webbsändningarna återupptas till regionfullmäktige den 4 september

Vi har under våren 2019 installerat ny teknik i Wämö center för att kunna erbjuda bättre webbsändningar. Under denna tid har vi tyvärr inte haft möjlighet att sända webb-tv. Men nu är allt på plats och vi är redo att sända höstens alla sammanträden med start för regionfullmäktige den 4 september.

Du hittar våra webbsändningar här på regionblekinge.se

Konferenstekniker Håkan Linder sänder webb-tv