Region Blekinges logotyp med bild på Region Blekinges flaggor

Region Blekinge tackar för erbjudanden om material

Region Blekinge får erbjudanden om material med anledning av coronavirusets (covid-19) påverkan på materialförsörjningen nationellt och lokalt. Region Blekinge tar emot erbjudanden, men måste göra ett noga urval.

Erbjudanden kommer både från privatpersoner och företag och gäller främst att skänka olika typer av förbrukningsmaterial för hälso- och sjukvården.

- Vi är mycket tacksamma för det engagemang som finns. Vi tar emot erbjudanden men kan tyvärr bara tacka ja till vissa. Vi måste göra ett urval utifrån behov, kvalitets- och hygienkrav och lagringsutrymme, säger Joakim Kristensson, strategisk inköpschef.

Region Blekinges affärsavdelning tar emot erbjudanden via e-post materialerbjudande@regionblekinge.se. Vi har dock endast möjlighet att svara på de mejl där erbjudandet matchar behov och krav.