Blekinge bokmässa arrangeras för femte gången

På lördag arrangeras Blekinge Bokmässa för femte gången. Med på programmet finns bland annat författaren Monika Fagerholm och Saga Becker. Bokmässan arrangeras av Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg, som är en del av Region Blekinge, i samarbete med Karlshamns kommun.

Bokmässan ingår i Biblioteksutveckling Blekinge Kronobergs uppdrag att utveckla litteraturen och litterära mötesplatser i Blekinge. Under dagen möter lokala författare, förlag och föreningar varandra och sin publik.

Blekinge Bokmässa gästas i år bland annat av författaren Monika Fagerholm och Saga Becker som vann en Guldbagge för sin roll i filmen Någonting måste gå sönder och som sedan dess varit en känd röst inom transrörelsen i Sverige.

Mässan invigs av ungdomsförfattaren Per Nilsson och besökarna kommer även få lyssna till lokala författare. Evenemanget är öppet för alla och det är gratis entré. Läs mer på berattarkraft.org Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg är Blekinge och Kronobergs regionala biblioteksverksamhet och drivs tillsammans med Region Kronoberg.

Monica Fagerholm

Monica Fagerholm, en av huvudtalarna på Blekinge Bokmässa 2020.

Hjälpte informationen på sidan dig?