20 juni 2024 kl. 09.00-09.45  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Blekingeanalysen

Region Blekinge och avdelningen Hållbar samhällsplanering sänder ett webbinarium om konjunkturläget i Blekinge.

Vi kommer presentera och diskutera den senaste ekonomiska statistiken som bland annat innehåller sysselsättning, arbetslöshet och konkurser.

Fördjupning: Strategiska noder

Strategiska noder är utpekade platser i hela Blekinge som ur ett regionalt och funktionellt perspektiv är strategiskt viktiga. Platserna är viktiga för egenskaperna de besitter, utvecklingspotentialen eller platsernas geografiska läge.

Det var i arbetet med en ny regional utvecklingsstrategi som platserna pekades ut som ett av strategins fyra förhållningssätt. Nu släpps en interaktiv rapport med uppdaterade kartor och underlagsmaterial. Vi kommer fördjupa oss i syftet med att peka ut strategiska noder och vad det kan användas till.

Nästa sändning

Datum: 20 Juni

Klockan: 9.00-9.45

LÄNK TILL SÄNDNINGEN (INGEN ANMÄLAN BEHÖVS)LÄNK TILL ANNAN WEBBPLATS, ÖPPNAS I NYTT FÖNSTER. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hittade du informationen du sökte?