Regional Exportsamverkan i Blekinge

Är du företagare och intresserad av att nå utanför Sveriges gränser? Vill du lära dig mer om andra marknader och hur du gör affärer i andra länder?

Exportsamverkan i Blekinge har svaren på dina frågor. Exportsamverkan är ett samarbete mellan flera organisationer som arbetar för att fler små- och medelstora företag som vill öka sin förmåga att exportera får den rådgivning och finansiering som de behöver.

Med skräddarsydda lösningar utifrån företagens enskilda behov ger vi stöd och hjälp för att du som företagare i Blekinge ska lyckas med dina exportsatsningar. Vi ger stöd genom kunskap om marknader, lagstiftning och finansiering. Tillsammans erbjuder vi utbildningar och kontaktytor för att ditt företag ska kunna initiera eller vidareutveckla din exportverksamhet.

På uppdrag av Tillväxtverket Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Näringsdepartementet har Region Blekinge den samordnande rollen för Exportsamverkan i Blekinge. Regional Exportsamverkan ingår även i nationella och internationella nätverk. Almi Blekinge Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Enterprise Europe Network, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Exportkreditnämnden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Business Sweden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Sydsvenska Industri- och Handelskammaren,  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Svensk Exportkredit Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Region Blekinge ingår i den regionala exportsamverkan i Blekinge.

Boka gärna ett besök av oss för att få information om vad Exportsamverkan kan göra för dig och ditt företag.

Handlingsplan för export och investeringsfrämjande

Inom ramen för projektet ska även handlingsplanen för export och investeringsfrämjande i Blekinge uppdateras så att den ligger i linje med ny regional utvecklingsstrategi samt Sveriges Export och Investeringsstrategi. Projektet pågår till 2023.

 

Projektet finansieras av Tillväxtverket.

Tillväxtverket logga Tillväxtverket om hållbar regional utveckling
Hjälpte informationen på sidan dig?