Aktuellt om slöjd i Blekinge

SPOK- mingel

Fredag 12 maj klockan 9-11 på Sculptur i Karlshamn.

Design, lokal tillverkning och hållbarhet.

SPOK Blekinge bjuder in till företagsträff med inspiration, demonstration och diskussion med fokus på samspelet mellan design, lokal tillverkning och hållbarhet. Vi hoppas kunna bidra med ny kunskap, inspiration, intressanta möten och energi till fortsatt utveckling.

Träffen co-hostas av Region Blekinge, Techtank och SPOK Sverige och dagen till ära gästar vi Sculptur som också kommer visa oss runt i fabriken samt dema och berätta om hur de arbetar med materialkunskap, produktutveckling och samverkan.

Var och när
12 maj klockan 9-11 därefter lunch för de som kan stanna kvar.
Sculptur, Pilvägen 8b, Karlshamn

Program
09.00 Morgonkaffet ryker varmt och gofika är uppdukat.

Intro SPOK Blekinge
Region Blekinge berättar om det strategiska initiativet SPOK Blekinge och ger exempel på aktiviteter och framtida satsningar där industri och design möts för hållbar produktutveckling och stärkt varumärkesbyggande.

Så blir du en del av SPOK
Techtank tar oss med bakom kulisserna och hur just ditt företag kan lista sig på SPOK.

SPOK Sverige
Ett nationellt nätverk som driver utveckling, kunskapsrelaterade frågor, initierar och håller ihop initiativ av olika slag. Under detta pass möter vi olika kreativa företag som genom SPOK ingått fantastiska samarbeten med såväl nationell som internationell uppmärksamhet.Sculptur tar oss med på demo och rundvandring i fabriken.

Spill från industrin
Kort workshop kring potentialen att rädda överblivet material innan det går till återvinning.

11.00 Avslut med grab and go
Vi avslutar träffen med en enkel ta-med lunch för er som behöver skynda vidare. Det finns också utrymme att stanna kvar, luncha och mingla för fortsatta samtal fram till klockan12.00

Osa här: Anmälan till SPOK-mingel - Region Blekinge Länk till annan webbplats.

OBS! 5e maj är deadline för att osaSamåkning

Det kommer finnas möjlighet att samåka från Malmö till Karlshamn för att delta på detta event. Meddela i Osa om du behöver det.

Vi ses!

Hjälpte informationen på sidan dig?