Blekingedagen den 12 november 2021 är indelad i ett förmiddags- och ett eftermiddagspass med två olika fokus på temat BLEKINGE I VÄRLDEN OCH VÄRLDEN I BLEKINGE

Ett starkt och hållbart Blekinge

Ett starkt och hållbart Blekinge - Under det gångna året har kartan ritats om på många sätt. Arbetslivet har utvecklats, livskvaliteten har fått en annan betydelse och vikten av ett hållbart och starkt lokalsamhälle har blivit tydligare.

På scen med start 9.30:

Blekinges lyskraft och växtkraft - Även om vi påverkas av vår omvärld har vi i hög grad framtiden i våra egna händer! Hur kan vi arbeta bättre och tillsammans för att öka länets attraktionskraft. Kan smart specialisering bidra till vår växtkraft och vad innebär det för ett samhälle när världen kommer på besök?

På scen med start 12.30:

Med ett förflutet i den gröna näringen leder Malin Wildt-Persson människor, organisationer och processer. Hon har lång erfarenhet av såväl offentlig som privat sektor och brinner för att få människor att samverka och arbeta mot gemensamma mål.

PRAKTISK INFORMATION OM DAGEN

Datum:
12 november 2021

Plats
Sölveshov, Idrottsplatsen 1, Sölvesborg

Transport
Kollektivtrafik Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Från Sölvesborgs resecentrum är det cirka 10 minuters gångväg till Sölveshov. Länk till karta Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Om du reser med bil finns parkering utanför arenen.

Hålltider
9.00
Registrering och kaffe
9.30 Välkommen till Blekingedagen 2021
11.45 Närproducerad lunch serveras
15.30 Avslut

Digital medverkan
För dig som inte har möjlighet att delta på plats kommer eventet att strömmas. Mer information kommer i välkomstmejl i anslutning till dagen.

Med anledning av covid-19
För att värna om varandra utgår vi från att du som har anmält dig till det fysiska evenemanget på Sölveshov är vaccinerad mot covid-19. Du ska även vara symtomfri när du anländer till eventet.

Skulle du få symtom på covid-19 inför eventet uppmanar vi dig att vara med via webbsändningen, även om du är anmäld att vara med på plats. Tillsammans skyddar vi varandra!

 

Hjälpte informationen på sidan dig?