Mediabilder och logotyper

Vi tillhandahåller bilder som media får använda i samband med rapportering om Region Blekinge. Bilderna får inte användas i kommersiellt syfte. Du måste alltid ange Region Blekinge samt fotografens namn i bildtexten. Bland pressbilderna finns också vår logotyp i olika format.

Bilderna är fria att använda i samband med rapportering om Region Blekinge, exempelvis i tidningar och på internet. Hittar du inte den du söker, kontakta Region Blekinges pressansvariga för hjälp. För alla pressbilder gäller copyright: Region Blekinge.

Region blekinges logotyp

Region Blekinges logotyp består av en symbol i form av en svart eka samt texten Region Blekinge. Logotypen är Region Blekinges kvalitetsstämpel och får inte användas i sammanhang där Region Blekinge inte har godkänt medverkan.

Användning

Logotypen får inte förändras eller förekomma i andra färger än svart eller vit (negativ). Det får inte göras några tillägg i eller till logotypen i form av förvaltningsnamn eller liknande. Logotypen får inte skalas oproportionerligt eller förvanskas på något annat sätt. Den ska omges av en frizon.

Vid frågor

Kommunikationsdirektören är ansvarig för Region Blekinges varumärkesmanual. Har du frågor kring användandet av Region Blekinges logotyp är du välkommen att kontakta kommunikationsenheten via växeln på telefon 0455-73 10 00.


Till våra pressbilder Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hittade du informationen du sökte?