Hej sjuksköterska, välkommen till oss!

Som sjuksköterska är du viktig och prioriterad hos oss i Region Blekinge. Här blir du en del av ett team som präglas av sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas.

Region Blekinge anser att livet är viktigt, i dubbel bemärkelse. Som arbetsgivare vill vi ge dig de bästa förutsättningarna för att bidra till god vård, bättre folkhälsa och räddade liv. I Blekinge får du också möjlighet att välja en skön miljö för boende och en fritid som genomsyras av livskvalitet.

Nyutexaminerad? Ta del av vårt unika introduktions- och utvecklingsprogram!

En väl genomförd introduktion är avgörande för att du som är nyutbildad sjuksköterska ska trivas och lyckas i ditt arbete. Målet är att du ska känna dig efterlängtad, delaktig och trygg och bli en uppskattad kollega. Det är viktigt att du känner att du är en i teamet.

Läs mer om vårt introduktions- och utbildningsprogram

Fokus på kompetensutveckling

Region Blekinge har en generös och uppmuntrande inställning till vidareutbildning.

  • Som tillsvidareanställd medarbetare har du möjlighet att få ersättning för olika påbyggnadsutbildningar genom vårt centrala utbildningsanslag. Vilka utbildningar det gäller grundar sig på den kompetens regionen har behov av för att säkerställa en god hälso- och sjukvård.
  • Du som är legitimerad sjuksköterska har möjlighet att söka en utbildningsanställning. Om du blir antagen till utbildningen och får en anställning vid den aktuella specialistverksamheten, varvar du studier med kliniskt arbete med bibehållen lön.
  • Vi har ett omfattande chefsutvecklingsprogram för dig som vill gå vidare i karriären som ledare.
  • Du kan erbjudas kompetens- och karriärutveckling via både interna och externa utbildningar – utifrån verksamhetens behov.

Nyfiken på hur det är att jobba som sjuksköterska hos oss?

Spana in våra filmer där några av våra sjuksköterskor berättar om hur deras arbetsvardag kan se ut. Länk till annan webbplats. Du får en inblick i några av våra verksamheter.

Lediga tjänster

Vi har lediga sjuksköterskejobb, se våra lediga tjänster.

Vill du veta mer?

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret här under, så hör vi av oss!
Hjälpte informationen på sidan dig?