Livet efter cancern

För cancerpatienter är behandling och friskförklaring inte alltid slutet på resan. Efter cancern kan det finnas många problem att hantera. Blekingesjukhusets cancerrehabilitering håller därför under våren temaeftermiddagar med föreläsningar för att stödja patienter och anhöriga.

Det blir sex temaeftermiddagar i vardera Karlshamn och Karlskrona med fokus på sådant som gör att man inte mår så bra efter en cancerbehandling. Föreläsningarna handlar om smärta och stress, extrem trötthet och fysisk aktivitet, psykisk hälsa och vardagsbalans, sexualitet och sexuella problem, närstående och livskvalitet samt levnadsvanor och sömn.

Temaeftermiddagarna är öppna för alla - patienter, närstående och andra intresserade. Men du behöver anmäla dig minst 7 dagar innan tillfället så personalen vet hur många som kommer. Det kan du göra via telefon eller e-post. I inbjudan till temaeftermiddagarna i Karlshamn och Karlskrona här intill hittar du uppgifter om vart du anmäler dig. Där ser du också vilka datum temaeftermiddagarna hålls och vilka ämnen som tas upp. Det blir också fika och tillfälle att prata med andra drabbade.

Temaeftermiddagarna om livet efter cancern återkommer varje vår och höst i Karlshamn och Karlskrona.

Här hittar du mer information Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. om ämne, tid och plats för temaeftermiddagarna samt hur du anmäler dig.

Hittade du informationen du sökte?