Nyheter och pressmeddelande

Tillfällig flytt av kvinnohälsovården på Pantarholmen

Patienter hos kvinnohälsovården på Kvarngatan på Pantarholmen i Karlskrona hänvisas tillfälligt till andra mottagningar. Orsaken är att den lukt som finns i lokalerna behöver åtgärdas.

Från den 26 mars hänvisas patienter som tillhör kvinnohälsovårdsmottagningen på Pantarholmen i Karlskrona till kvinnohälsovården i Lyckeby, Familjecentralen på Kungsmarken eller till gynmottagningen på sjukhuset.

Kvinnohälsovården på Pantarholmen behöver hålla stängt eftersom golven ska brytas upp för att lokalisera den lukt som har funnits till och från i perioder.

Patienter informeras

De patienter som är bokade för en tid blir uppringda för att få information om vart de ska bege sig. Kvinnor som är kallade till cellprovtagning eller HPV-vaccination får information om vilken mottagning de ska vända sig till via en lapp på dörren.

-Det är givetvis olyckligt, men vi försöker göra det så bra som möjligt för våra patienter under tiden som vi behöver hålla stängt, säger Love Elthammar, verksamhetschef för kvinnokliniken.

Kvinnohälsovården är stängd till och med den 12 april till att börja med, men det kan bli längre. Region Blekinge återkommer med information.

Hittade du informationen du sökte?