Nyheter och pressmeddelande

Karta över var bup:s nya lokaler ligger.

BUP:s mottagning och mellanvård i Karlskrona stänger på grund av flytt

Barn- och ungdomspsykiatriska (BUP) mottagningen och mellanvården lämnar nu sina lokaler på sjukhusområdet i Karlskrona. Under tiden som flytten till Landbrogatan i Karlskrona pågår kommer verksamheterna att hålla stängt.

Flytten till de nya lokalerna på Landbrogatan i centrala Karlskrona kommer att pågå mellan den 22 och 26 juli. Mottagningen och mellanvården är återigen öppet måndagen den 29 juli. Patienterna kommer då att välkomnas till nya och fräscha lokaler mitt i centrum, men fortfarande med närhet till buss- och tågförbindelser.

– Vi ser fram emot att välkomna våra patienter till de nya lokalerna som kommer att ge bättre förutsättningar både för oss som arbetar där och för våra patienter, säger Donny Glimmefors, avdelningschef för bup-mottagningen och bup mellanvård.

Verksamheten är placerad på Landbrogatan, men ingången för den som ska besöka mottagningen eller mellanvården kommer att ske från Bååths gränd, som ligger på baksidan av gatan. Besökare hänvisas därför till att ta vägen förbi gymmet och svänga vänster vid Pingstkyrkan. Skyltning finns på platsen. På 1177.se finns adressen utpekad på karta.

En formell invigning av verksamheten kommer att hållas senare i höst.

Akut hjälp

Vid behov av akut rådgivning ska barn- och ungdomspsykiatriska vårdavdelningen på Blekingesjukhuset i Karlskrona kontaktas. Telefonen är öppen dygnet runt på 0455-73 58 14.

Hittade du informationen du sökte?