Pressinbjudan: Mässa om att förebygga mäns våld mot kvinnor

Den 2 december arrangeras en mässa med utställningar och föreläsningar i Lokstallarna i Karlshamn. Dagen är en Blekinge-satsning inom den nationella temaveckan En vecka fri från våld. Syftet är att belysa det förebyggande arbetet gällande mäns våld mot kvinnor.

På programmet finns föreläsningar om vad som kan göras där man bor och vad som görs inom arbetsliv och i föreningsliv. I mässhallen ställer ett 20-tal olika organisationer ut.

Föreläsningar och möjlighet till intervju

Peter Rung föreläser först i ämnet Huskurage och senare även i ämnet Om idrott, normer och jämställdhet. Peter är tillgänglig för intervju på plats mellan föreläsningarna, det vill säga mellan 14.30 och 17.00.

Morgan Alling berättar om hur han öppet tagit ställning mot våld i föreläsningen Att vända negativa erfarenheter.Morgan är tillgänglig för telefonintervju på måndag förmiddag, mellan klockan 10 och 11.50. Kontakta hans mangagement på morgan@morganalling.com för telefonnummer och specifik intervjutid. För fotografering är Morgan Alling tillgänglig på plats en kort stund klockan 14.30, innan hans föreläsning startar. Han har ingen möjlighet att träffa massmedierna efter sin föreläsning.

Här kan du läsa hela programmet till mässan En vecka fri från våld

Hittade du informationen du sökte?