Pressinbjudan

En närbild på blåa flaggor med Region Blekinges logotyp.

Landets ungdomsmottagningar samlas i Blekinge

I veckan står ungdomsmottagning Blekinge värd för Föreningen för Sveriges ungdomsmottagningar (FSUM) årliga konferens.

– Det är hedrande att få stå som värd för FSUM:s årliga konferens där medarbetare på ungdomsmottagningar i hela Sverige samlas för att tillsammans få ta del av ny kunskap som bidrar till att utveckla ungdomsmottagningsverksamheten. Ungdomsmottagningen Blekinge har planerat programmet och föreslagit föreläsare, vilket har varit och är fantastiskt stimulerande. Alla medarbetare på ungdomsmottagningen Blekinge har bidragit i arbetet.  Dessutom är det roligt att genom konferensen få presentera Karlskrona och Blekinge, säger Agnes Lindeberg samordnare för konferensen.

FSUM har bland annat i uppgift att stimulera till utveckling av befintliga ungdomsmottagningars verksamhet genom att verka för att dessa får en bred yrkesrepresentation och hög kunskapsnivå.

Media är välkomna att vara med på konferensens program med föreläsningar som berör olika delar av ungdomsmottagningens verksamhet. Temat är ”Gränsland”. Ett gränsland mellan yttre omständigheter och inre önskningar, behov och drömmar, mellan kropp och själ, mellan möjlighet och hinder.

Tid: 24 maj och 25 maj (se program för hålltider Länk till annan webbplats.)
Plats: Brinova Arena i Karlskrona

Hittade du informationen du sökte?