Pressinbjudan

Region Blekinges logotyp med bild på Region Blekinges flaggor

Välkommen till Blekingedagen

Fredagen den 13 oktober bjuder Region Blekinge och årets värdkommun Karlskrona in till Blekingedagen 2023. Massmedierna är välkomna att närvara.

Tid: 8.30-15.00

Plats: Ericsson Black Box, Ölandsgatan i Karlskrona

Mer om Blekingedagen

På Blekingedagen 2023 samlas omkring 200 personer fysiskt och över 100 digitalt, alla med kunskap om nuläge och tankar om önskeläge i länet, för att få inspel om våra möjligheter och vara kreativa kring hur vi tillsammans utvecklar Blekinge ytterligare.

Många av länets företag växer kraftigt och är i stort behov av nya medarbetare. Vi behöver bli fler i Blekinge och vi ska vara redo när det händer – vilket är nu!

Årets tema "Live in Blekinge" hänger naturligtvis ihop med det unika utvecklingsprojektet med samma namn. En historisk satsning för att fler ska välja att leva, arbeta och utvecklas i Blekinge och ett direkt resultat från Blekingedagen 2022.

Nu går vi vidare. Steg för steg ska vi skapa alla de förutsättningar som behövs för att kunna behålla och välkomna fler till en attraktiv och växande region.

Plats

Alla startar och avslutar på Ericsson Black Box.

Under dagen kommer grupper att förflytta sig till andra lokaler för grupparbeten. Hela dagen kommer det att finnas deltagare på Ericsson Black Box, utom under lunchen som är cirka 11.10-12.30.

Dagens hålltider

8.30 Dörrarna öppnas, registrering, och frukost

9.30 Välkommen till Blekingedagen 2023

11.10 Förflyttning och lunch

12.30 Grupparbete

14.10 Återsamling

15.00 Avslut

Hittade du informationen du sökte?