Grafik - game changer Blekinge

#GamechangerBlekinge - ett initiativ på jakt efter innovationer och affärsidéer där fokus låg på kombinationen lönsamhet och samhällsnytta.

Blekinge behöver personer som kan tänka nytt och affärsmässigt kring socialt företagande och hållbar utveckling. Vi behöver samhällsentreprenörer och innovatörer som kan hjälpa till med hållbar omställning i Bleking genom nya, innovativa lösningar på samhällsutmaningar-

Vi vet att det finns många samhällsentreprenörer och innovatörer i Blekinge som genom sitt arbete utmanar de samhällsutmaningar vi har. Därför startades kampanjen #GamechangerBlekinge för att dammsuga Blekinge för att hitta dessa goda exempel.

Uppmaningen var att nominera sig själv eller någon annan som har en affärsidé, innovation eller verksamhet som är lönsam och samtidigt skapar konkret nytta för samhälle, människor och miljö.

Och vi har hittat dem överallt, inom olika branscher och som utmanar olika utmaningar i samhället.

TACK alla som har nominerat.

Illustration av nominerade

#gamechangerBlekinge var en del av Socialt entreprenörskap och företagande i Blekinges främjandesystem. Projektet var en samverkan mellan Region Blekinge, Blekinge Business Incubator BBI, Coompanion och Almi

Hittade du informationen du sökte?