Möt de fem starkast lysande idéerna!

Möt de starkast lysande idéerna!

Ekoappen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. – Ninnie Wikström
Ekoappen - ett digitalt magasin och en medlemsklubb
för naturlig hälsa och hållbar livsstil.

"Genom sitt inspirerande ambassadörskap sprider Ekoappen kunskap och engagerar individer och företag för en bättre hälsa och hållbarhet. De visar att alla kan vara med och bidra till en bättre värld med små medel i vardagen."


diggEAT Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. – Elin Sandelius
En lokal digital livestreamad festival med upplevelser för alla sinnen.

"Ett koncept där man genom livestreaming gör en ny typ av evenemang som ger många företag möjlighet att delta och synas på ett helt nytt sätt genom interaktiva aktiviteter. DiggEAT bygger på att blanda olika näringar och visa upp unika miljöer på ett oväntat sätt där nya innovativa samarbeten kan uppstå."


Digitala samtal Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. – Mattias Hallström
En plattform för att kunna genomföra samtal och sedan följa upp för personer som behöver hjälp och stöd.

"Med hjälp av moderna digitala verktyg kan kommuner ge kvalitativ hjälp till allt från familjehemsplacerade barn till äldre med deras anhöriga. Samtidigt får verksamheterna ett systematiskt sätt att följa och utveckla sitt arbete."


Festivalplaneten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Isac Estemyr, Johan Fredrik Karén, Elisabet Sarsenov, Benjamin Löfberg och Erik Tunhult
En interaktiv och innovativ plattform – online och i VirtualReality

"Du som besökare kan du gå omkring i en magiskt vacker festivalmiljö, lära känna nya människor från hela världen, se artistframträdanden tillsammans med dina vänner och hänga på campingen – helt och hållet ifrån ditt vardagsrum! Festivalplaneten hjälper även arrangörer och artister att komplettera sina evenemang med virtuella mötesplatser. Ett nytänkande sätt att förlänga säsongen och stärka relationerna."


Lotusmodellen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. – P-O Mårtensson
En digital plattform som förebygger droger, mobbing, utanförskap, hedersproblematik, hot och våld.

"Konceptet och den digitala plattformen Trygga klassen används för att samla insatserna kring ett långsiktigt förebyggande arbete mot psykisk ohälsa i skolorna. Det ska underlätta arbetet med ungdomars hälsa – och ungdomarna ska själva känna sig inbjudna att delta."

 

 

Tack till juryn:
Kennet Henningsson, BTH
Malin Ahlgren, Affärsverken
Niclas Melin, Netport Science Park
Annica Ahlgren, Södra Cell
Renée Skogersson, Länsförsäkringar

Hittade du informationen du sökte?