Mer om feriejobb

Här kan du läsa lite mer om några av våra ferieplatser

Sommardans Blekinge

Är du 17-19 år och har ett stort intresse för dans? Då är det här något för dig. Som deltagare i Sommardans får du möjlighet att utveckla dig själv som dansare, få uppträda på offentliga platser runt om i länet och knyta kontakter till andra dansare i Blekinge. Inriktningen är främst samtida dans och modern jazz.

Arbetsuppgifter: Under fyra veckor kommer du att jobba som dansare, vilket innebär daglig träning, repertoar och komposition. Vi kommer att skapa 1 eller 2 dansstycken på sammanlagt ca 20-30 min. Verket turnerar vi med i hela Blekinge med tre föreställningar i varje kommun under den andra veckan i juli.
Plats: Lokstallarna i Karlshamn (preliminärt)
Tider: Period 1, cirka klockan 9-17 (tiderna kommer att justeras så att de passar med kollektivtrafikens tider). Du står själv för eventuella resekostnader.

Sommardans är ett samarbete mellan Region Blekinge och föreningen Dans i Blekinge och du söker på samma sätt som Region Blekinges övriga feriejobb.

Skrivsommar

Älskar du att skriva och har ett stort intresse för litteratur? Då har du chansen att utveckla dig inom området samtidigt som du får lön för ditt arbete under fyra sommarveckor! Det viktiga är inte språkkunskaper som grammatik eller stavning, utan att du har ett intresse för att berätta i skrift. Välkommen till en skrivande gemenskap!

Arbetsuppgifter: Du kommer att utgå från Växtverket i Olofström där du får lära dig mer om skrivande, bearbetning av text samt produktion av böcker. Inspiratörer är verksamma författare och andra textskapare.
Plats: Olofström. Busskort ingår.
Tider: Period 1

Skrivsommar är ett samarbete mellan Region Blekinge/litteratur och Olofströms kommun

Barnrättsambassadör

Som barnrättsambassadör får du lära dig om FN:​s konvention om barnets rättigheter, göra studiebesök ino​m olika verksamheter och ha dialog och diskussioner med både politiker och medarbetare inom samt utanför organisationen kring barns rättigheter.

Läs mer Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. om tidigare barnrättsambassadörer.

Plats: Karlskrona
Tider: Period 1, dagtid

Hjälpte informationen på sidan dig?