Uppdatering av appen Parkera i Blekinge

Den 1 februari kommer en uppdatering av Region Blekinges parkeringsapp Parkera i Blekinge som innebär ett par förändringar. Det är bra om du som använder appen för att betala parkering på sjukhusområdena gör uppdateringen direkt.

​​​​​Bakgrunden till att appen uppdateras är att Region Blekinge har gjort en ny upphandling och får ett nytt avtal med leverantören. I samband med uppdateringen blir det ett par förändringar i appen. Du kommer bara kunna använda appen för att betala parkering på sjukhusområdena i Karlskrona och Karlshamn. Möjligheten att betala parkering på Trossö och Verkö i Karlskrona försvinner. Nytt i appen blir också att du kan sätta en sluttid redan när du startar parkering.

Uppdatera gärna direkt

Det enda du som användare behöver göra är att uppdatera appen. Du kan uppdatera appen tidigast den 1 februari. Det kommer ett meddelande i appen när det är dags. Uppdatera gärna direkt den 1 februari eller nära därefter så att du har den senaste och aktuella versionen. Det är dock möjligt att använda den nuvarande versionen av appen även efter den 1 februari.

Enda appen för parkering på sjukhusområdena

Det är idag möjligt att använda Karlskrona kommuns parkeringsapp Parkera i Karlskrona även på sjukhusområdena. Denna möjlighet kommer att försvinna. Det är alltså parkeringsappen Parkera i Blekinge som du ska använda om du framöver vill betala parkering på sjukhusområdena​ med app.

Bakgrunden till att appen uppdateras är att Region Blekinge har ett nytt avtal med appleverantören.

Mer information om Parkera i Blekinge samt kontaktuppgifter för att få hjälp med appenlänk till annan webbplats

Region Blekinges logotyp med bild på ingången till Wämö center samt Region Blekinges flaggor
Hjälpte informationen på sidan dig?