Uppdatering av appen Parkera i Blekinge

Den 1 februari kommer en uppdatering av Region Blekinges parkeringsapp Parkera i Blekinge som innebär ett par förändringar. Det är bra om du som använder appen för att betala parkering på sjukhusområdena gör uppdateringen direkt.

​​​​​Bakgrunden till att appen uppdateras är att Region Blekinge har gjort en ny upphandling och får ett nytt avtal med leverantören. Den nya uppdateringen betyder att du bara kommer kunna använda appen för att betala parkering på sjukhusområdena i Karlskrona och Karlshamn. Möjligheten att betala parkering på Trossö och Verkö i Karlskrona försvinner. Vill du däremot parkera på Trossö är det appen Parkera i Karlskrona som gäller. Parkera i Karlskrona kommer inte längre kunna användas på sjukhusområdena, utan endast Parkera i Blekinge.

Nytt i appen blir också att du kan sätta en sluttid redan när du startar parkering.

Uppdatera gärna direkt

Det enda du som användare behöver göra är att uppdatera appen. Du kan uppdatera appen tidigast den 1 februari. Det kommer ett meddelande i appen när det är dags. Uppdatera gärna direkt den 1 februari eller nära därefter så att du har den senaste och aktuella versionen. Det är dock möjligt att använda den nuvarande versionen av appen även efter den 1 februari.

Mer information om Parkera i Blekinge samt kontaktuppgifter för att få hjälp med appen Länk till annan webbplats.


Region Blekinges logotyp med bild på ingången till Wämö center samt Region Blekinges flaggor
Hittade du informationen du sökte?