Tandläkare med patient

Folktandvården Blekinge

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att vi tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård.

Med kunskap, stolthet och glädje arbetar våra cirka 300 medarbetare för fler friska munnar i Blekinge. Vi har elva allmäntandvårdskliniker i länet, från Sölvesborg i väst till Jämjö i öst. Vi erbjuder även specialisttandvård inom de flesta tandvårdsspecialiteter.

Folktandvården arbetar aktivt med miljöfrågor och genom att delta i arbetet för en hållbar utveckling vill vi skapa förutsättningar för en god hälsa och miljö. Läs mer om vårt miljöarbete här.

Nära kontaktvägar och goda utvecklingsmöjligheter

Som medarbetare hos oss får du en bra överblick över klinikerna och har nära kontaktvägar Här får du utrymme att påverka, synas och göra skillnad. Du blir sedd som både medarbetare och kollega, och genom våra introduktions- och handledningsprogram får du en ordentlig start. Oavsett om du är erfaren eller nyutexaminerad.

Vi tror på kompetensutveckling och har en uppmuntrande inställning till vidareutbildning. Hos oss har du individuella kompetensutvecklingsmedel och erbjuds auskultation och meriteringstjänster. Som kliniskt verksam har du dessutom en schemalagd veckoarbetstid som möjliggör för fritid på en livsplats som kan erbjuda dig det bästa av många världar.

Kajak i sjö

I Blekinge finns allt inom nära räckhåll

Blekinge har du nära till allt och det är inte lite: förutom närheten till övriga Europa har vi ett mäktigt hav, mustig skog, energifylld stad och bejakande landsbygd. Det möjliggör en kvalitativ fritid som väntar dig så fort du avslutat arbetspasset. Lär dig mer om livsplatsen Blekinge

 

Bild på medarbetare i Folktandvården Blekinge

Möt våra medarbetare

Lär känna Ida, Sara, Mohamed och
Åsa - stolta folktandvårdare inom olika yrken i tandvården. Läs mer om våra medarbetare

 

 

 

 

Lediga jobb

Här kan du se våra lediga jobb just nu. Länk till annan webbplats.

 

Vill du veta mer?

Oavsett om du är student, nyutexaminerad eller erfaren inom tandvården är vi nyfikna på dig och är säker på att du har mycket att tillföra oss, precis som vi är redo att dela med oss.

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret här under, så hör vi av oss! Du är också välkommen att kontakta vår HR-konsult för att ställa dina eventuella frågor eller veta mer om oss som arbetsgivare och vad vi kan erbjuda dig, se kontaktuppgifter nedan.

Utbildning * (obligatorisk)
Utbildning

Om du har valt "Annan utbildning" i det föregående fältet, ange vilken utbildning du går här.Hittade du informationen du sökte?