Tandläkare med patient

Folktandvården Blekinge

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att vi tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård.

Med kunskap, stolthet och glädje arbetar våra cirka 300 medarbetare för fler friska munnar i Blekinge. Vi har elva allmäntandvårdskliniker i länet, från Sölvesborg i väst till Jämjö i öst. Vi erbjuder även specialisttandvård inom de flesta tandvårdsspecialiteter.

Nära kontaktvägar och goda utvecklingsmöjligheter

Som medarbetare hos oss får du en bra överblick över klinikerna och har nära kontaktvägar. Du får utrymme att påverka, synas och göra skillnad. Du blir sedd som både medarbetare och kollega, och genom vårt introduktionsprogram får du en ordentlig introduktion oavsett om du är erfaren eller nyutexaminerad.

Vi tror på kompetensutveckling och har en uppmuntrande inställning till vidareutbildning. Du erbjuds bland annat individuella kompetensutvecklingsmedel, auskultation och meriteringstjänster.

Möt våra medarbetare

Lär känna Ida, Sara, Johan, Mohamed och Åsa - stolta folktandvårdare inom olika yrken i tandvården.
Läs mer om våra medarbetare här.

Lediga jobb

Här kan du se våra lediga jobb just nu. Länk till annan webbplats.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur det är att jobba inom Folktandvården Blekinge. Du kan fylla i formuläret eller kontakta oss via kontaktuppgifter längre ner på sidan.


Utbildning * (obligatorisk)
Utbildning

Om du har valt "Annan utbildning" i det föregående fältet, ange vilken utbildning du går här.
Hjälpte informationen på sidan dig?