Två ortopedingenjörer håller på att ta fram nya proteser.

Möt våra medarbetare

Med drygt 5 000 medarbetare och 150 olika yrken ser jobbvardagen i Region Blekinge olika ut. Men gemensamt för oss alla är att vi tillsammans gör skillnad för länets invånare.

I Region Blekinge jobbar inte bara läkare och sjuksköterskor utan allt från kuratorer, kockar och apotekare till it-strateger, ingenjörer, verksamhetsutvecklare och teletekniker. Region Blekinge är en kunskapsintensiv organisation med ett stort behov av olika kompetenser. Chansen är stor att du hittar ett eller flera spännande jobb hos oss!

Här möter du några av de medarbetare som förverkligar en del av det som sker inom våra olika verksamheter varje dag. Visste du till exempel att våra medarbetare i köken varje dag tillagar 1 184 måltider till patienter och personal? På våra vårdcentraler och jourcentraler tar medarbetare emot 1 023 patienter och på Blekinge folkhögskola lär sig 160 elever ny kunskap av våra lärare varje dag.

Möt kockarna Janni och Sardar

Här hittar du Janni och Sardar, två av våra kockar som tillagar 1 184 måltider varje dag.

Möt undersköterskan Sara

Här hittar du Sara, under​sköterska på Rödeby vårdcentral, som är en av våra medarbetare som möter några av de 1 023 personer som besöker våra vårdcentraler varje dag.​

Möt läraren Henric och eleven Vidar

Här hittar du Vidar, före detta elev och Henric, lärare, på Blekinge Folkhögskola. Henric är en av de lärare som varje dag möter 160 studenter som lär sig ny kunskap på Blekinge folkhögskola.

Möt ST-läkaren Amar

Här hittar du Amar, ST-läkare på Sölvesborgs vårdcentral. Han är en av våra medarbetare som möter några av de 1 023 personer som besöker våra vårdcentraler varje dag.​​

Möt IVA-sjuksköterskorna Stina och Madeleine

Här hittar du Stina och Madeleine, IVA-sjuksköterskor, som är två av våra medarbetare som möter några av de 1 075 personer som besöker Blekingesjukhuset varje dag.

Möt teknikern Roy

Här hittar du Roy, tekniker, som under vardagarna får in 61 felanmälningar och beställningar till fastighetsteknik.

Möt it-teknikern Oliver

Här hittar du Oliver, som är en av de medarbetare som besvarar de 175 samtal som dagligen inkommer till servicedesken på it.​

Hittade du informationen du sökte?