Aktuellt

Här finns aktuell information om regional utveckling.

Prenumerera på aktuellt om regional utveckling.

Hantera prenumerationer
 • Interreg Cooperation Day  Den 21 september firas Interreg cooperation day (interregionala samarbetsdagen), en dag som syftar till att lyfta fram och hylla samarbetet inom EU.
 • Nyfiken på innovationsarbetet i Blekinge?  Termer som smart specialisering, S3 och innovation förklaras på ett lätt och enkelt sätt. Nu lanseras en digital plattform som är ett verktyg för att lättare förstå innovationsarbetet i Blekinge.
 • Nominerade till Blekinges turismpris  Region Blekinge delar ut Blekinges turismpris under näringslivsgalan Guldeken. Priset delas ut till en person eller företag inom turismnäringen i Blekinge som uppvisat föredömliga insatser inom nytänkande och hållbarhet. Syftet med priset är stimulera fortsatt nytänkande och hållbarhet inom turismnäringen för att främja den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt i Blekinge.
 • Nyhetsbrev Juni 2023  I sommarens nyhetsbrev berättar vi om regional utveckling i ett europeisk perspektiv. Live in Blekinge som är en satsning för att fler ska leva, arbeta och utvecklas i Blekinge. Nya utvecklingsprojekt som beviljats genom EU-medel.
 • Flera Blekingeprojekt får EU-stöd för grannsamverkan   Förra veckan beslutade Interreg South Baltic (Södra Östersjöprogrammet) samt Interreg Baltic Sea Region (Östersjöprogrammet) om att bevilja EU-stöd till sammanlagt 35 projekt. Flera organisationer från Blekinge beviljas medel.
Hjälpte informationen på sidan dig?